Maatwerk in dienstverlening

ctc transport maatwerkHet transport van uw producten is bij ons in vertrouwde handen. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet voor u aan de slag. Als onze transportmiddelen zijn white label zodat uw producten zonder enige toegevoegde reclame worden afgeleverd.  

Elk type transport is mogelijk. Het kan bij ons allemaal en wij regelen het met evenveel toewijding voor u, zonder probleem. Voor elk type product beschikt CTC transport over de juiste wagens. Maak kennis met ons hoofdklasse dienstenpakket.

Dienstverlening op maat is ons uitgangspunt. Doordat wij met behulp van de nieuwste technieken efficiënt kunnen rijden, weten we bovendien de kosten laag te houden. U zult blij verrast zijn over de scherp concurrerende tarieven die wij u aanbieden. De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en de tarieven. Gebruik bijvoorbeeld onderstaand formulier of bel ons.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elk soort transport is maatwerk, informeer naar onze concurerende tarieven.

Maak gebruik van dit formulier om uw offerte aan te vragen. 
U ontvangt een kopie van het bericht voor uw eigen administratie. 
De gegevens worden via een beveiligde verbinding aan ons verzonden.
Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens alleen om op dit bericht te reageren en voor de eventueel daaruit volgende dienstverlening.

 

© CTC transport
// brainy.nl \\