CTC transport is gevestigd in Stein (Zuid-Limburg)

Al sinds het bestaan van ons transportbedrijf zijn betrouwbaarheid, service en snelheid de belangrijkste kernwaarden. We maken duidelijke afspraken met u als klant over uw vervoerswensen en over de kosten. En we houden ons aan die afspraken! We beschouwen onszelf als uw transportpartner en we stellen dan ook hoge eisen aan onze dienstverlening. Dat geldt voor elke opdracht en steeds weer opnieuw.

Onze bedrijfsfilosofie is glashelder. We communiceren net zoals we rijden: "direct en zonder omwegen".

Ons Motto

Logistiek en transport zit ons in het bloed. We hebben hart voor de zaak en stralen dat ook uit. Het is rijden is niet alleen ons werk, maar een manier van leven. Dat uitgangspunt hanteren we ook bij de selectie van onze medewerkers. Onze chauffeurs zijn uiteraard goed opgeleide vakmensen, maar dat is voor ons niet genoeg. Flexibiliteit en betrokkenheid zijn zaken die wij minstens zo belangrijk vinden als professionaliteit.

Uw vervoersprobleem moet hun een zorg zijn! “Kan niet bestaat niet en een oplossing vinden we altijd”. Dat is het motto waarmee onze chauffeurs zich op weg begeven naar onze klanten en niet te vergeten naar úw klanten. In de logistieke keten vormen wij een niet te onderschatten schakel.

Wij zijn specialist in maatwerk-transport binnen Nederland. Wij regelen al uw vaste zendingen binnen Nederland.

Diensten en Maatwerk

Geen enkel product is voor ons een probleem. Voor elke lading beschikken wij over de juiste wagen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van medicijnen en aanverwante artikelen. Wij verzorgen het gehele logistieke traject van en naar groothandels en verschillende apotheken en zijn een vaste partner in de vaste bevoorrading. Dit wordt discreet en veilig uitgevoerd via een netwerk van nacht distributie.

Doordat wij met behulp van de nieuwste technieken efficiënt kunnen rijden, weten we bovendien de kosten laag te houden. U zult blij verrast zijn over de scherp concurrerende tarieven die wij u aanbieden. De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal!

Facilitaire dienstverlening

Dit is een bijzondere dienstverlening die wij onder contract aanbieden. Wij verzorgen onder andere de interlokale post voor Rabobank Centraal Zuid Limburg.

White label transport

Onze transportdiensten worden onder "white label" uitgevoerd. Wij voeren geen reclame-uitingen op onze trantportmiddelen. Dit zorgt voor discretie en veiligheid.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden in transport en onze concurerende tarieven.

ctc transport over ons - white label transport 

© CTC transport
// brainy.nl \\